Enric I. Canela

Llegeixo que dues joves investigadores catalanes, becades a través del programa Beatriu de Pinós de la Secretaria d’Universitats i Recerca, participaran entre el 26 de juny i l’1 de juliol a la 61a Trobada de Premis Nobel i joves talents científics de Lindau (Alemanya). Les seleccionades són Olga Ordeig, investigadora al Tissue Models Laboratory del New Jersey Institute of Technology, i Judit Marsillach, del Departament de Medicina i Genòmica de la Universitat de Washington. Totes dues participaran a proposta de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), entitat adscrita a la Secretaria d’Universitats i Recerca del Departament d’Economia i Coneixement.

A la Trobada de Lindau hi participaran 26 Premis Nobel i 570 joves investigadors de 80 països. Enguany, la trobada girarà a l’entorn de la medicina i la fisiologia. L’objectiu del fòrum és posar en contacte a les principals personalitats del món científic amb joves investigadors.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació