Enric I. Canela

Joan J. Guinovart deixa la presidència de la Confederación de Sociedades Científicas de España (COSCE) i el substitueix Carlos Andradas, professor d’Àlgebra de Facultat de Matemàtiques de la Universidad Complutense de Madrid, després de les eleccions que es van celebrar dijous. No el conec i per tant no puc donar cap opinió, sí desitjar que el seu mandat sigui un èxit.

Si que puc dir que quan va sortir la COSCE alguns vam pensar, per a què servirà aquest invent? No hi ha ara dubte del paper que ha jugat de col·laboració i control de les polítiques públiques de recerca. La seva actuació mereix un Excel·lent “cum laude”. Espero que les coses continuïn així.

Cal, ara, felicitar a Joan J. Guinovart, catedràtic de Bioquímica i Biologia Molecular de la UB per la seva tasca. Per impulsar la creació de la COSCE i per la feina que ha fet. Em queda per veure quina nova idea tindrà. Segur que controvertida però al final ben valorada.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació