Enric I. Canela

Llegeixo que el Ministeri de Ciència i Innovació ha comunicat que fins ara, el VII PM ha suposat per a Espanya un retorn de 1.325,7 milions d’euros, és a dir, un 7,6% del total adjudicat als països de la UE-27, la qual cosa situa Espanya en la sisena posició entre els països europeus amb major retorn obtingut.

En comparar els resultats d’aquests quatre primers anys del VII PM amb els aconseguits en el VI PM, la millora en la subvenció obtinguda ha estat de 383,7 milions d’euros, fet que suposa un increment en la captació de fons del 41%.

A aquestes dades cal afegir l’increment en el nombre de projectes liderats per entitats espanyoles, que passen del 6,3% en el VI PM al 8,1% en el que portem del VII PM.

La ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, ha assegurat que aquestes dades demostren que les empreses i investigadors espanyols participen més i millor en el Setè Programa Marc i que Espanya està consolidant internacionalment alguns lideratges”entre els quals ha destacat la recerca en projectes d’energia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació