Tot un objectiu. El proper Baròmetre del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), el primer que s’elabora sota el nou govern de CiU, permetrà veure quin model fiscal és el que més desitgen els ciutadans d’aquest país. Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, el CEO ha inclòs en el qüestionari una pregunta sobre com creuen els catalans que cal gestionar i recaptar els impostos que es paguen al país.

Concretament, l’estudi plantejarà diferents opcions: des de mantenir el model actual, amb una gestió compartida però una recaptació mínima, fins a un model més similar al concert econòmic, en què els impostos es recaptarien tots i es gestionarien des de Catalunya.

5 respostes a “El CEO vol determinar si som idiotes”

 1. a 23 juny 2011 a les 12:38 Noemí

  INDEPENDÈNCIA!

 2. a 23 juny 2011 a les 5:45 Salvador

  Per si encara en quedava algun dubte

 3. a 23 juny 2011 a les 8:11 Enric I. Canela

  Sí, jo crec que no caldria.

 4. a 25 juny 2011 a les 9:44 Ferran

  La meva resposta és molt simple: un sistema propi decidit per nosaltres democràticament. La via per arribar-hi: una declaració unilateral de independència del Regne d’Espanya.

 5. a 25 juny 2011 a les 4:38 Enric I. Canela

  Ferran,
  Evidentment.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació