Enric I. Canela

A la rectora explica davant del claustre les retallades a la Universitat de Girona. Ella no en té la culpa però li toca aguantar el xàfec.

Un centenar de persones -entre professors, alumnes i d’altres col·lectius representants en el claustre- s’han trobat aquest matí a la Facultat de Medicina i Infermeria per escoltar l’informe de la rectora de la Universitat de Girona, Anna Maria Geli, sobre les retallades. La UdG ha de reduir en 9,5 milions d’euros el pressupost que ja tenia aprovat per a aquest any i, com va avançar l’ACN, un terç dels diners els aportarà amb recursos propis perquè considera que més enllà dels 6,5 milions d’euros la qualitat docent es veu afectada. Això farà que la UdG quedi pràcticament sense estalvis. La rectora ha convocat el claustre, que té un caràcter informatiu, per explicar detalladament com i perquè s’ha de reduir el pressupost.

Si predominava la gent de Medcina i Infermeria la cosa haurà estat relativament tranquil·la.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació