Enric I. Canela

El problema de l’educació a Catalunya és gravíssim. Ernest Maragall va tenir l’encert d’iniciar el canvi, però estava envoltat de la mediocritat política més absoluta.

Ara el Govern està intentar girar la situació, el que passa és que ho fa retallant el pressuposten un país en el que la inversió en educació és molt baixa. Suposo que en un parell d’anys posaran el pressupost al seu lloc.

De moment les accions em semblen coherents. No veig clar, però, que l’horari escolar no es conegui encara i que sigui a la carta. L’horari escolar ha de ser de matí i tarda, seguint els referents europeus.

Trobo a faltar una reflexió sobre la disciplina i l’autoritat del mestre. No serà progressista però la disciplina a l’escola és necessària per forjar un ciutadà.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació