Enric I. Canela

La ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia,va dir dimecres al Congrés que en la seva primera convocatòria el programa Severo Ochoa ha rebut un total de 75 sol·licituds en les tres categories existents: 30 en ciències de la vida i medicina; 40, en ciències físiques i enginyeria, i 5 en ciències humanes i socials, provinents de 12 comunitats autònomes. Garmendia ha destacat que les candidatures seran avaluades per tres panells d’experts de dotze països diferents, tots ells de reconegut prestigi, la qual cosa garanteix l’excel·lència de la convocatòria.

Entre ells, ha dit, es troben tres premis Nobel: Samuel Ting-del CERN – en l’àrea de ciències experimentals i enginyeries; Robert Huber – del Max-Planck-Institut für Biochemie – en el panell de ciències de la vida i medicina; i Roger B. Myerson – de la Universitat de Chicago – per a l’àrea de ciències humanes i socials.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació