Enric I. Canela

Al web de Biocat llegeixo: “Projectar internacionalment Catalunya com un entorn idoni per a la recerca i per a la iniciativa empresarial innovadora en l’àmbit de les biociències i facilitar que les empreses puguin assolir els seus objectius a la convenció”, són els dos resultats clau que s’ha marcat Biocat, en paraules de la seva directora general, Montserrat Vendrell, a la BIO International Convention que ha obert avui les seves portes a Washington. Aquesta és la trobada de referència mundial del sector de la biotecnologia, que aplega més de 15.000 delegats de prop de 1.700 empreses de tot el món, els quals tenen previst celebrar més de 20.000 reunions per trobar nous socis per a desenvolupar els seus productes, inversors o empreses que vulguin comprar les seves patents o llicenciar els seus productes.

Catalunya hi és representada per 42 empreses i 17 institucions, que formen la delegació encapçalada per Biocat, que és, de llarg, la Bioregió amb més pes al pavelló de l’Estat espanyol. Aquest, que coordina l’ICEX en col·laboració amb Asebio, Genoma España i tres Bioregions (Catalunya, Andalusia i País Basc), aplega un total de 120 organitzacions, entre empreses i institucions: 13 la delegació andalusa, 29 la del País Basc i 17 de diferents regions aplegades sota el paraigües de l’ICEX.

Pel que sembla, sorprenentment, no hi ha hagut representació política catalana. Entre portar un seguici i ostentar la representació de Catalunya hi ha un abisme. Potser és per estalviar.

Si m’equivoco i hi havia algun alt representant polític, si us plau, digueu-m’ho per rectificar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació