Enric I. Canela

Llegeixo al web de Biocat que La Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca —antiga Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació i antiga Talència— ha celebrat la reunió de Patronat (20/6/2011) i ha tractat dels nous àmbits d’actuació que tindrà a partir d’ara.

Fundada el 1986, la Fundació assumeix com a principals missions millorar el coneixement social de la ciència, mitjançant la divulgació de la recerca, i cercar noves vies de cooperació entre el sector públic i el privat en les activitats de recerca científica a Catalunya.

Així, l’entitat facilitarà i implementarà activitats de divulgació científica a Catalunya adreçades a la totalitat de la societat i, especialment, als joves, fomentant les vocacions científiques i visualitzant socialment els resultats i l’abast de la recerca. En l’àmbit de la cooperació entre el sector públic i el privat en les activitats de recerca, impulsarà programes de finançament privat d’R+D+i, activitats de partenariat públic-privat en recerca, fons d’inversió mixtos per dedicació a la recerca, i incentivarà nous fons altruistes o donacions per promoure la recerca.

En les properes setmanes, i després del que ha estat el primer Patronat de la institució un cop desestimat pel Govern de la Generalitat el projecte Talència —marca sota la qual havia actuat la Fundació durant el 2010— l’entitat iniciarà un procés de recuperació del seu caràcter privat, d’elecció d’un nou president que no pertanyi a l’administració i de configuració d’un nou equip directiu.

Espero que també eliminin el web indecent que encara queda com a rastre de fa uns anys.

Una resposta a “Torna la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació”

  1. […] ja ho havia decidit el seu Patronat (veure Torna la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació) fa un […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació