Enric I. Canela

Recerca en Acció, incansable, ha presentat X(p)rimenta organitzat conjuntament amb l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC). Gran feina!

En aquesta ocasió publiquen els vídeos dels experiments que els han enviat nens i joves de primària a batxillerat. Les primeres informacions que m’han donat són que el resultat és molt encoratjador, ja que hi ha propostes molt bones.

El programa és que fins el 15 de juliol aniran publicant gradualment els 34 vídeos dels experiments seleccionats. L’objectiu és que tot aquest material alimenti la secció EXPERIMENTA de Recerca en Acció, on restaran a disposició dels usuaris com a exemples a l’abast de tots els interessats.

Un bon projecte. Us convido a mirar algun vídeo.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació