Enric I. Canela

Llegeixo que els rectors de les universitats públiques catalanes han signat un acord amb la patronal Foment del Treball Nacional per desenvolupar un programa de col·laboració amb l’objectiu de millorar la relació entre la formació i el món del treball.

En una trobada que va tenir lloc el 28 de juny passat a Barcelona, el president de Foment, Joaquim Gay, va exposar als rectors de les universitats la voluntat de la patronal per millorar l’accés dels titulats universitaris al mercat laboral.

L’organització patronal vol, amb aquest acord, contribuir a dissenyar línies de formació continuada i participar en iniciatives de foment de l’esperit emprenedor i la cultura de la innovació entre els universitaris. D’aquesta manera, es vol esperonar la creació d’empreses basades en el coneixement.

A partir de l’acord signat, està previst que, en els propers mesos, es dissenyi un programa d’actuacions detallat.

Un acord, a priori, interessant. Esperem que no quedi, com tants d’altres, en un paper a l’arxiu. Cal posar-se a treballar escoltant les necessitats de les empreses.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació