Enric I. Canela

Llegeixo al web de Biocat que el Patronat del Centre de Regulació Genòmica (CRG) acaba de nomenar l’investigador Luis Serrano nou director de l’entitat per un període de cinc anys. Serrano substitueix Miguel Beato, que ha estat al capdavant de la institució durant els darrers deu anys (període màxim estipulat per a aquest càrrec).

Nascut a Madrid fa 52 anys i doctor en bioquímica per la Universitat Autònoma de Madrid, Luis Serrano ha estat, entre d’altres, cap de grup al Laboratori Europeu de Biologia Molecular (EMBL) a Heidelberg (Alemanya) i cap del programa de Biologia Estructural i Computacional de forma paral·lela a l’EMBL i al CNIO. Actualment, és professor de recerca ICREA i dirigeix el programa de Biologia de Sistemes al CRG.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació