Les PAU que no filtren


Enric I. Canela

He escoltat la notícia que diu que un total de 23.623 estudiants, el 94,54% dels 24.988 que es van presentar els dies 15, 16 i 17 de juny a les proves d’accés a la universitat (PAU), podran accedir el curs que ve a la universitat. El percentatge d’aprovats és lleugerament superior al de l’any passat, un 94,41%. La nota mitjana global de les PAU supera per quart any consecutiu el sis, fins arribar al 6,305.

S’ha presentat amb cofoisme. Jo no ho acabo de veure. Una prova que l’aprova tothom i després hi ha un gran fracàs universitari no em lliga. Quan un any fallen les coses al següent s’arreglen.

2 respostes a “Les PAU que no filtren”

  1. a 03 jul. 2011 a les 10:30 Albert Castany

    No serà que s’està puntuant molt alt a tot el cicle formatiu? O potser que el nivell d’estudis és tant baix que les probes han de ser de mínim nivell? A mi tampoc em quadra que passi tanta gent un exàmen que se’n diu de “selectivitat”. Què deu seleccionar?

  2. a 03 jul. 2011 a les 4:54 Enric I. Canela

    Albert,
    No selecciona res. Això es manté perquè els posa per ordre i així no hi ha discussions a les admissions. És una prova feta per això i que no hi hagi queixes.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació