Enric I. Canela

El web de Biocat explica que l’Associació Espanyola de Bioempreses (Asebio) ha renovat la seva presidència, vicepresidències i vocalies a la Junta Directiva després de celebrar ahir l’Assemblea General. Regina Revilla ha estat escollida com a nova presidenta per als propers dos anys, en substitució de José María Fernández Sousa-Faro, qui ha ocupat el càrrec des de juny de 2008. Com vicepresidents, han estats elegits Sousa-Faro i Antonio Vallespir (conseller delegat d’Abengoa Bioenergy).

Les candidatures alternatives que optaven a la presidència eren Fernando Royo (president i conseller delegat de Genzyme a Espanya), Carlos Buesa (director general d’Oryzon Genomics) i Jaime Costa (director d’Assumptes Regulatoris de Monsanto).

Les nou vocalies que han sortit escollides —la major part d’empreses tenen la seva seu a Catalunya— són: Oryzon (Carlos Buesa), Grifols Engineering (Esperanza Guisado), AB-Biotics (Miquel Angel Bonachera), Ingenasa (Carmen Vela), Neuron Biopharma (Javier Velasco), Digna Biotech (Pablo Ortiz), Janus Developments (María Isabel Berges), Esteve (Eduard Valentí) i GP Pharm (Alberto Bueno). La resta estan ocupades per: Amgen (Jordi Martí), Biópolis (Daniel Ramón), Farmasierra (Tomás Olleros), Cellerix (Eduardo Bravo), Genetrix (Pilar de la Huerta), Genzyme (Fernando Royo), Vivia Biotech (Andrés Ballesteros) i Merck.

Regina Revilla és directora de Relacions Externes i Comunicació de Merck Sharp & Dohme Espanya des de 1996 i ha ocupat nombrosos càrrecs a l’Administració central durant 13 anys, entre ells, subdirectora de Projectes Internacionals del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), directora general de Política Tecnològica del Ministeri d’Indústria i Energia i directora general de Farmàcia i Productes Sanitaris del Ministeri de Sanitat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació