Enric I. Canela

Mira que era fàcil. Cal, però, que el ministeri ho faci. Ho veia tothom, però tenim cervell de país colonitzat.

El ministre d’Educació, Ángel Gabilondo, ha assegurat que el Govern té la intenció d’aprovar durant aquesta legislatura un reial decret per desenvolupar el model “tipus MIR” per al professorat, un sistema que començaria a implantar a partir del curs següent a la seva aprovació.

El ministre ha defensat un ensenyament per als professors en què s’hagi d’acreditar, a més d’una sèrie de coneixements , una experiència pràctica. Seria un sistema similar al MIR, que tingui una implantació a tot l’Estat i que sigui consensuat amb les comunitats autònomes, els educadors i els agents socials.

El Ministeri està treballant en aquests moments, segons el ministre, en un esborrany, en el qual es preveu que es pugui accedir al professorat després d’un any de pràctiques, que haurien de ser avaluades i que es realitzarien després de passar una prova que acrediti una sèrie de coneixements.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació