Bons resultats de la URV


Enric I. Canela

Llegeixo que el rector de la URV, Francesc Xavier Grau, ha explicat aquest dijous l’augment en producció de recerca científica dut a terme durant el darrer any. Segons Grau, aquest continu augment en producció fa que la URV se situï en la 22a posició del conjunt d’universitat públiques d’arreu de l’Estat. El rector ha explicat que de les prop de 1.433 publicacions fetes durant el 2010, prop de 712 han estat indexades a nivell internacional. Per tots aquests motius, Francesc Xavier Grau ha assegurat que la producció científica de la URV és un 70% superior a la que es fa de mitjana a la resta de l’Estat. Quan a productivitat, la URV està situada com la 3a de tot el territori espanyol.

Certament, la URV també és una bona universitat de recerca. La seva productivitat és molt bona. Si les retallades no ho espatllen, millorarà encara més. Si no apareix en alguns rànquings és perquè el seu volum és petit.

No deixa de sorprendre’m que no es valori gaire la universitat al nostre país.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació