Enric I. Canela

Llegeixo que els emprenedors, empreses i grups de recerca del Parc Científic de Lleida comptaran amb un espai físic a Sllicon Valley, Universitat d’Standford i Berkeley (Califòrnia) que els permetrà realitzar recerca científica i intercanvis de caire internacional. Així s’ha acordat aquest dijous en la reunió mantinguda entre l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el secretari d’Estat de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Juan Junquera, on s’ha acordat la signatura d’un conveni que materialitzarà un acord que suposa ”un pas endavant importantíssim en la internacionalització del parc”, ha destacat Ros.

Una bona notícia que mostra l’interès dels nostres polítics més intel·ligents que veuen la necessitat d’acords internacionals que aportin valor als nostres emprenedors i científics.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació