Enric I. Canela

Llegeixo que Espanya cau dos llocs en el rànquing europeu de desenvolupament de la Societat de la Informació.

Espanya ha quedat situada al dissetè lloc del rànquing europeu de desenvolupament de la Societat de la Informació després d’avaluar-ne les dades de l’any 2010, un punt per sota de la mitjana europea. Això significa un descens de dos llocs respecte de l’any anterior, segons un informe de la Fundació Orange.

Així, tot i haver aconseguit cinc punts més que l’any anterior en l’índex de convergència, amb 65 punts, Espanya perd terreny, superada per Malta i Àustria. Ja se sap que si no s’inverteix no avances prou i els altres corren més que tu.

M’he estat mirant al web de la Fundación Orange, que no llegint l’Informe, molt complet (250 pàgines). Observo que el problema no és tant d’accés com d’ús i entorn.

Catalunya és manté en segon lloc darrere de Madrid. El problema de Catalunya és l’ús ja que en accés està en primer lloc. Tant particulars com empreses no fan servir prou les eines TIC.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació