Enric I. Canela

Avui he estat al Consell de Govern de la UB. S’ha presentat a aprovació preliminar, la darrera paraula la té el Consell Social, la liquidació del pressupost del l’any 2010.

El 2010 va ser un any d’estrènyer-se el cinturó. Això va donar bons resultats i, banda d’aconseguir-se un superàvit de 7,4 milions d’euros, s’ha reduït el dèficit acumulat de 82 milions d’euros a 58 milions d’euros degut a una reclassificació dels romanents de tresoreria.

Una magnífica tasca de l’equip econòmic de la UB. S’ha patit una mica però els resultats deixen una mica millor a la UB del que estava.

El 2011 és un any encara més complicat ja que la reducció de finançament que patim farà molt difícil, com vinc dient, tancar sense dèficit i l’any 2012 pot ser pitjor si la Generalitat persisteix en portar les coses més enllà del que és raonable.

En tot cas, felicitem ara als que han fet possible aquest resultat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació