Enric I. Canela

Javier Tejada, catedràtic de Física de la Matèria Condensada de la UB i Premi Nacional de Recerca 2009, ha escrit un nou llibre de divulgació científica juntament amb el físic de la Universitat de la Ciutat de Nova York Eugene Chudnovsky amb qui manté una antiga col·laboració.

El llibre, El viaje de Cloe, descobreix molts dels fenòmens físics, químics i biològics que ens envolten a partir d’un àgil i entenedor viatge des de les estrelles fins a la Terra, i també revela com tenen lloc els sentiments i les emocions. Llegiu la sinopsi al web de la UB.

Segurament serà una de les meves lectures d’aquest mes d’agost.

2 respostes a “Un nou llibre de divulgació científica de Javier Tejada”

  1. […] uns dies escrivia Un nou llibre de divulgació científica de Javier Tejada, llibre que, per cert, he llegit i m’ha agradat […]

  2. […] a l’amic i company, també bon escriptor i divulgador. Fa uns anys escrivia Un nou llibre de divulgació científica de Javier Tejada. Em va agradar […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació