Les notes de tall


Enric I. Canela

Avui ha estat el dia, el dia de conèixer les notes d’admissió als graus, la nota més baixa que permet entrar a un determinat ensenyament demanat, coneguda com a nota de tall. La UB: excel·lent.

Una bona notícia per a nosaltres, els que estem vinculats a la Facultat de Biologia. La Biologia (9,748), la Biotecnologia (10,960), les Ciències Biomèdiques (11,380) i la Bioquímica (10,640) han obtingut uns valors alts. Molta demanda. Ciències Ambientals no ha tingut una nota tan alta (8,454). Aquesta puntuació no va permet obtenir un màxim de 14 punts. Si ho normalitzem a 10, les notes serien Biologia (6,696), Biotecnologia (7,828), Ciències Biomèdiques (8,129), Bioquímica (7,600) i Ciències Ambientals (6,039).

Tenir estudiants amb notes altes sempre ajuda a fer millor les coses. Intentarem millorar la nostra feina i ser encara més atractius. No assolirem els valors de Medicina, impossible, però ens hi acostarem.