Enric I. Canela

Una bona notícia és Barcelona es converteix en capital mundial de les comunicacions mòbils després d’imposar-se a Milà, Munic i Paris en el concurs convocat per GSMA

Barcelona hostatjarà el Mobile World Congress en el període 2012-2018. Això ja ho ha fet els darrers anys però ara es convertirà en centre tecnològic i cultural permanent destinat a impulsar el teixit industrial existent, crear noves oportunitats de negoci i donar visibilitat al potencial de la comunicació mòbil. La propera reunió començarà el 27 de febrer proper.

La repercussió econòmica per a tot el període s’estima en 3.459 milions d’euros.

Barcelona es convertirà en un hub mundial de les telecomunicacions mòbils, el que suposa la possibilitat de crear una nova estructura industrial d’alt contingut tecnològic i de generar importants sinèrgies en el terreny del desenvolupament i aplicació de les tecnologies mòbils.

Ha estat un èxit d’un treball conjunt. Aquest èxit s’ha aconseguit sense un autèntic sistema de connexions aèries intercontinentals. La manca d’aquestes connexions podia haver ensorrat la candidatura. Ara caldria, amb urgència, que Catalunya no deixi passar més temps sense solucionar aquest problema. Segur que si els bascos estiguessin en el nostre lloc ja se les haurien arreglat per canviar vots per aeroport.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació