Enric I. Canela

Avui la Sindicatura de Comptes ha tramés al Parlament un informe de fiscalització de les despeses de personal de la Universitat de Lleida de l’exercici 2009.

Podeu llegir la Nota informativa sobre l’informe 20/2011, relatiu a la Universitat de Lleida, despeses de personal, exercici 2009, és suficient per fer-se una idea. És molt fàcil de llegir.

L’informe és demolidor i deixa la gestió de personal com un autèntic desgavell en relació a les normes que s’haurien d’aplicar. La UdL no és una excepció dins del conjunt de les universitats públiques catalanes i crec que la majoria dels dèficits detectats són comuns a totes elles. Seria convenient que tots els gerents es llegissin l’informe i posessin fil a l’agulla.

Una de les coses que diu la UdL és que compleix els convenis col·lectius. I és destacable que els convenis col·lectius no s’ajusten a la llei. Ja ho sabia, fa anys que ho sé, però és interessant que es digui.

Una resposta a “Universitats i convenis laborals fora de llei”

  1. […] parlava a Universitats i convenis laborals fora de llei de l’informe de la Sindicatura de Comptes va fer sobre les despeses de personal de […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació