Enric I. Canela

Llegeixo que el Mobile World Capital, que convertirà Barcelona en la capital mundial de la telefonia mòbil, inclourà també esdeveniments com un festival de música i art, tindrà una seu física al centre de Barcelona i la gestió anirà a càrrec d’una Fundació. Tot això a banda de la celebració del Congrés que reunirà als representants del sector a escala mundial, però el que m’ha cridat, positivament, l’atenció és que Barcelona també tindrà un centre que serà un laboratori per experimentar les possibilitats de les noves tecnologies relacionades amb aquest camp.

Notícia enormement positiva i una oportunitat que hem de saber aprofitar. Tenim excel·lents investigadors i la possibilitat de crear empreses spin-off resultat de la recerca dels nostres centres i universitats. Estic segur que la secretaria d’Universitats i Recerca deu estar rumiant sobre això.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació