Enric I. Canela

Llegeixo que la URV i la Fundació Caixa Tarragona -de CatalunyaCaixa- han signat aquest dilluns un conveni de col·laboració per crear un programa de 16 beques de recerca i formació de doctors. L’objectiu del conveni és potenciar l’atracció de talent i la investigació del Campus d’Excel·lència Internacional Catalunya Sud en els camps de la Nutrició i Salut, el Patrimoni i Cultura, la Química i Energia i el Turisme i Oci. La URV i la Fundació Caixa Tarragona crearan un programa conjunt per Personal Investigador en Formació. La convocatòria és per la realització dels estudis de màster seguits dels treballs de recerca necessaris per fer una tesi doctoral.

No són moltes però per als temps que corren cal lloar l’esforç realitzat per ambdues institucions. Una bona aposta en temps de crisi.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació