Enric I. Canela

Llegeixo que el Govern, mitjançant la Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca, ha convocat els Premis Nacionals de Recerca 2011. Aquests guardons tenen la finalitat de fomentar el reconeixement social de la ciència i, molt particularment, divulgar entre la societat catalana l’activitat científica dels investigadors vinculats al nostre país.

Els guardons d’enguany compten amb cinc modalitats: el Premi Nacional de Recerca, el Premi Nacional de Recerca al Talent Jove, el Premi Nacional de Mecenatge Científic, el Premi Nacional al Partenariat Públic-Privat en R+I, i el Premi Nacional de Comunicació Científica. D’aquestes cinc modalitats, les tres darreres el Govern de la Generalitat les convoca per primera vegada amb l’objectiu de fer un reconeixement públic a les persones, empreses o altres entitats que promouen o donen suport a projectes científics a Catalunya.

El Premi Nacional de Recerca 2011 compta amb una dotació econòmica de 40.000 euros. El termini de presentació de candidatures finalitza el proper 14 d’octubre i els premis es lliuraran el proper 21 de novembre a Barcelona, al Teatre Nacional de Catalunya.

El Jurat dels Premis Nacionals de Recerca 2011 estarà integrat per professionals de reconegut prestigi en l’àmbit de la ciència i la recerca.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació