Enric I. Canela

La FEDERACIÓN DE JÓVENES INVESTIGADORES / PRECARIOS denuncia que el Ministeri d’Educació ha rebutjat més d’un terç de les sol·licituds d’estades breus del programa de Formació de Professorat Universitari, obstaculitzant els seus projectes de recerca.

Diu que de les sol·licituds admeses a tràmit, 713 han estat concedides i 428 rebutjades (un 37,5%). Quatre de cada deu investigadors han vist frustrats els seus plans, sent especialment dramàtic el cas d’aquells que havien d’incorporar l’1 de setembre, i que, a causa dels freqüents retards del ministeri, no podien esperar més i han comprat bitllets i llogat pisos per anticipat.

Aquí es noten les retallades. Imagino que el Ministeri no ha tingut cap altra opció que establir prioritats. El que més critico, però, és que les resolucions no es publiquin abans. Gairebé sempre passa igual amb les coses oficials. No és un problema específic del Ministeri d’Educació, és un problema de les administracions públiques.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació