Enric I. Canela

Podeu llegir una breu entrevista feta a Pere Puigdomènech, director del Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG). El Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG) es un consorci públic, amb una personalitat jurídica que inclou grups de recerca del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), del Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i de la UAB, així com altres investigadors contractats pel CRAG o per altres institucions com ICREA, totes elles dedicades al estudi de la genòmica i la genètica de plantes i animals de granja. També hi ha un nombrós grup d’investigadors sèniors de la UB tot i que no els veig a la llista del CRAG. Suposo que el web està poc actualitzat.

Recentment va ser inaugurat per Cristina Garmendia, ministra de Ciència i Innovació i està entre els 22 nominats als Distintius d’Excel·lència Sever Ochoa. Però els seus grups de recerca porten des de 2003 treballant en temes de Biologia de les plantes i animals de granja per millorar els sistemes agroalimentaris.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació