Enric I. Canela

Llegeixo que els millors alumnes de la selectivitat tenen fins al 31 d’octubre per formalitzar a Catalunya Caixa la petició de formar part del programa de beques d’aquesta entitat. Les ajudes es destinen als estudiants que accedeixen per primer cop a la universitat i que han obtingut les notes més elevades en les proves d’accés. La petició es pot formalitzar a través de qualsevol oficina de Catalunya Caixa.

Les beques s’entreguen des de fa quinze anys i ja se n’han beneficiat 6.800 alumnes amb un import total que ronda els 6 milions d’euros. Per a l’adjudicació de l’ajuda es té en compte només la nota obtinguda en la fase general de les proves d’accés a la universitat. Només hi poden accedir aquells alumnes que resideixin a Catalunya i estudiïn en una universitat catalana.

Malgrat la crisi i els coneguts problemes de CatalunyaCaixa en els darrers temps, continua apostant per premiar el talent i l’esforç. Un exemple. Segur que quan les coses millorin el programa també creixerà.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació