Enric I. Canela

Una bona notícia fa temps esperada. Esperem que vagi de debò. Barcelona desenvoluparà en els propers tres anys el projecte europeu iCity, que busca obrir part de les infraestructures TIC a la ciutadania, reutilitzar la informació pública i proveir d’eines a tercers perquè desenvolupin noves aplicacions. Aquesta iniciativa ha estat aprovada recentment per la Comissió Europea i està liderada per l’Institut Municipal d’Informàtica (IMI), tot i que també hi participen les empreses Abertis i Cisco, la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), el Citilab de Cornellà i ciutats com Londres, Gènova i Bolonya. Aquest és un dels set projectes sobre ‘Smart Cities’ (ciutats intel·ligents) en que la capital catalana participa d’un total dels quinze europeus que hi ha en marxa.

Que no manquin les xarxes obertes, encara que estiguin restringides, en els lloc públics.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació