Enric I. Canela

Al acords de govern de la Generalitat es pot llegir que el Govern ha aprovat avui els guardonats d’aquest 2011 amb les distincions Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària, que des de 1996 reconeixen la qualitat i l’excel·lència en aquest àmbit. El Consell Executiu ha donat llum verd al Decret pel qual es donen a conèixer les persones i institucions reconegudes amb aquesta distinció, que es lliurarà el proper 7 d’octubre, coincidint amb l’obertura del curs acadèmic 2011-2012.

Enguany el Govern atorgarà quatre premis individuals i tres de col·lectius. A títol individual rebran la distinció Jaume Vicens Vives els professors següents:

  • Miquel Tresserras Majó, de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull
  • Jordi Pérez Sánchez, del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la Universitat Pompeu Fabra
  • Ferran Marqués Acosta, del Departament de Teoria del Senyal i Comunicacions de la Universitat Politècnica de Catalunya
  • Isabel del Arco Bravo, de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida

Pel que fa als premis col·lectius, s’ha aprovat atorgar la distinció Jaume Vicens Vives a les entitats següents:

  • Facultat de Farmàcia de la UB pel projecte Aula de formació del professorat
  • Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) de la UPC, pel projecte Caminar Barcelona
  • Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, pel Programa formatiu per a estudiants xinesos

Cada distinció, tant individual com col·lectiva, està dotada amb 20.000 euros. El premi s’haurà de destinar a projectes d’innovació o de millora docent, a decisió dels guardonats.

La distinció Jaume Vicens Vives que honora el professorat i els departaments universitaris es va crear l’any 1996 i té com a finalitat premiar l’excel·lència en la docència universitària. Les candidatures les presenten els consells socials de les universitats públiques catalanes o els òrgans equivalents de les universitats privades.

Felicitats als guardonats.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació