Estrès postvacacional


Enric I. Canela

Llegeixo que la Societat Espanyola de Neurologia conclou que al 35% dels treballadors d’entre 25 i 40 anys tenen estrès a causa del retorn a la feina. L’ens adverteix també que l’estrès postvacacional pot agreujar malalties neurològiques. I és que l’estrès fa augmentar la tensió muscular i pot generar mals de cap, desencadenar crisis de migranya o causar crisis d’epilèpsia, tal com ha explicat el vocal de la junta directiva de la Societat Espanyola de Neurologia, Carlos Juste.

Per pal·liar l’estrès postvacances els experts recomanen ajustar els horaris durant els últims dies de vacances, dormir més hores del que és habitual durant els primers dies de feina i tenir una actitud positiva.

Em pregunto si no tindran més estrès aquells que voldrien treballar i no poden perquè no troben feina. Massa comediants.

Una resposta a “Estrès postvacacional”

  1. a 05 set. 2011 a les 1:56 Dessmond

    Trobo que ets molt mesurat qualificant-los només de comediants.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació