Enric I. Canela

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL) acollirà abans de finals d’any cinc noves empreses que donaran feina a 73 treballadors. Ho ha anunciat aquest dilluns l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, durant la reunió del Consell d’Administració del PCiTAL, que ha servit també perquè el rector de la UdL, Roberto Fernández, prengui el relleu com a president del Parc. Un dels objectius de Fernández és potenciar la recerca universitària al PCiTAL. Ros ha recordat que per potenciar la internacionalització, les empreses del Parc Científic disposaran d’un espai a Silicon Valley (Califòrnia) per fer-hi estades que afavoreixin els contactes i intercanvis comercials.

Bona notícia per a l’economia del coneixement.

Una resposta a “El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida creix”

  1. a 05 set. 2011 a les 7:52 Intelligent Pharma

    Ben fet! Això és el que ens cal per sortir de la crisi.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació