Enric I. Canela

Llegeixo que el Ministeri de Ciència i Innovació, a través del CDTI, ha iniciat en el marc del Programa INNVIERTE economia sostenible, dos procediments públics, en els sectors biosanitari i de les tecnologies industrials, de selecció d’iniciatives d’inversió privada que formin part de projectes inversors públic-privat de capital risc.

L’objectiu és que les empreses participants en les iniciatives privades finalment escollides exerceixin de companyies tractores d’aquelles petites i mitjanes empreses tecnològiques que, desenvolupant la seva activitat en l’entorn d’aquests sectors, siguin participades pels vehicles d’inversió finalment constituïts.

Les iniciatives d’inversió privades que concorrin a ambdós procediments de selecció han d’estar formades per empreses líders en els àmbits biosanitari i de les tecnologies industrials.

El programa inclou tant el sector farmacèutic com el sector de la Biotecnologia per a la salut humana i el sector de tecnologies sanitàries (productes, equips i programari d’ús mèdic).

Una resposta a “Programa INNVIERTE per a la Biotecnologia vermella”

  1. […] un temps parlava del programa INNVIERTE (veure Programa INNVIERTE per a la Biotecnologia vermella i Telefonica i el Ministeri de Ciència i Innovació endegaran el programa “INNVIERTE” […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació