Knowledge Capital Fund


Enric I. Canela

Knowledge Capital Fund està gestionat per IUCT Emprèn, una de les empreses del grup IUCT nascut l’any 1997.

IUCT és un Holding de 4 empreses del sector biotecnològic, generadores de coneixement d’alt valor afegit destinat a ser venut a les indústries química, farmacèutica i afins. Les instal·lacions i laboratoris de IUCT es troben a Mollet del Vallès, tot i que també disposen d’un espai pròpies al Parque Tecnológico de Tres Cantos (Madrid).

Sota la perspectiva estratègica d’Open Innovation, aquest fons, de quatre milions d’euros, està destinat a invertir durant 10 anys en projectes europeus de companyies amb un elevat potencial de creixement i amb una base tecnològica innovadora. No es tracta d’un fons adreçat exclusivament a aportar capital a la nova empresa, sinó que pretén traspassar tot el valor en actius de coneixement i experiència que té l’IUCT.

Aquesta és una gran iniciativa per la que cal felicitar a Josep Castells i tot l’equip de l’IUCT.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació