Enric I. Canela

Llegeixo que el 29 de setembre tindrà lloc a la UPF una jornada titulada “Biofórum 2011: Recerca, innovació i bioempreses. Debat obert en temps de crisi”, organitzada per l’IDEC (Institut d’Educació Contínua) de la UPF.

L’objectiu d’aquesta jornada promoure l’intercanvi d’idees i d’experiències entre els diferents actors implicats en el desenvolupament científic, tecnològic, polític i empresarial en Biomedicina i Biotecnologia.

Es tracta d’un fòrum actiu de debat que apropi sectors amb una marcada projecció de futur en Biomedicina i Biotecnologia; actors d’excel·lència capaços de donar suport al seu desenvolupament empresarial, i fer-ne un debat dinàmic i una oportunitat de networking.

Està dirigit a totes aquelles persones relacionades i interessades en la innovació en biomedicina i en el “BioBusiness”. Començarà amb una conferència inaugural a càrrec de Montserrat Vendrell, directora de Biocat, i després intervindran representants de Genoma Espanya, de l’Institut Grifols, Janus Developments, Gendiag, Hospital Clínic de Barcelona, Ysios Capital Partners, Biokit, Trifermed, Anaxomics, Lille Healthcare i Idibell.

Podeu llegir el programa complet i apuntar-vos.

Un bon conjunt de persones que en saben. Bona iniciativa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació