Un impost imbècil


Enric I. Canela

Hipòtesi: Sóc un jubilat que visc de la meva pensió, no em queixo, i tinc en propietat un gran terreny de bosc, no edificable. L’ajuntament m’obliga a tenir el bosc net, faig de més i de menys, no tinc prou diners. He mirat de vendre’l però la gent no compra boscos. Me l’han valorat en 1 milió d’euros.

Ara, per guanyar vots amb mesures demagògiques, el PSOE em farà pagar un impost per aquest patrimoni. Igual m’embarguen la pensió per no poder pagar-lo.

Llàstima no em pugui emportar el bosc a Andorra.

Esperançat llegeixo que Elena Salgado avançava aquest dimecres que s’intentaria evitar que aquesta taxa gravés les rendes mitjanes, una qüestió que la vicepresidenta considera que era el principal problema del tribut. Caldrà veure-ho. Penso que l’única esperança és que el Govern tingui més seny que aquests que avui diuen blanc i demà diuen negre.

2 respostes a “Un impost imbècil”

 1. a 15 set. 2011 a les 7:08 Joan

  agafa el bosc i regala´l a ajuntament perquè vols un bosc? o crea un sa i afegeixes el bosc com patrimoni ja no pagaràs per raó comercial i pots posar caçar bolets i el tanques i a la porta i poses una guixeta perquè hi paguin els boletaires o un coto de caza.

  que passa que les classes ‘mitges’ no han de pagar? si hi ha un impost abusiu són els superiors al 49% com el tabac i la gasolina i ja veig que l’alternativa que proposeu sempre és pujar-los i també l’iva que fins i tot el paga un indigent si es vol comprar un paquet d’habanos o una xibeca.

  per quan un IVA de Luxe del 49% pel que compri la classe mitja i la alta?

  o del que es tracte és no votar?

 2. a 15 set. 2011 a les 7:30 Enric I. Canela

  Em sembla que toques campanes d’oïde. Quina alternativa proposo jo? Tu ho saps? Si vols criticar, critiques el que escric i prou ja que no en saps res més. Personalment penso que les xibeques haurien de pagar impost de luxe perquè són nocives. O crear un centre de salut per als que les prenen.
  L’impost de patrimoni és una imbecil·litat, el que cal és fer pagar als que no paguen.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació