Innovar en aliments


Enric I. Canela

El País publica el reportatge I+D+I (innovación, dieta e integración). Diu que el sector alimentari debat sobre la importància d’innovar en tota la cadena de subministrament.

Un tema que m’interessa i apassiona. Al meu entendre la capacitat de les nostres empreses d’alimentació és enorme. Tenim coneixement al país i empreses que s’hi dediquen, però trobo que s’innova massa poc.

També trobo que les grans cadenes no ajuden gaire. Està bé que apostin pel producte de marca blanca i preus baixos, però penso que haurien de promoure la innovació en nous aliments i el producte de qualitat.

La Biotecnologia ens dóna moltes noves eines i també apostar pels nous aliments saludables ens obre nous camins de negoci.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació