IPLS Pharma X Barcelona 2011Llegeixo al web de Biocat que Barcelona acull el desè congrés International Pharma Licensing (IPLS Pharma), organitzat per l’European Pharma Licensing Council del 19 al 21 de setembre, on hi participen com a ponents executius de les principals biofarmes mundials. L’objectiu de la trobada és tractar aspectes relacionats amb el desenvolupament i les oportunitats que ofereix el mercat per a empreses i multinacionals del sector farmacèutic i biotecnològic.

Projecció internacional de Barcelona en sectors estratègics i de coneixement

És la primera vegada que aquest congrés, de caràcter bianual, se celebra a la capital catalana. Això  representa una excel·lent oportunitat per a la projecció internacional de Barcelona i, concretament, per a les empreses catalanes vinculades a sectors estratègics com són el farmacèutic i la biotecnologia. També consolida el paper de la ciutat —Barcelona ocupa la segona posició en el rànquing mundial— com a referent internacional en organització de fires i congressos.

Sota el títol Business Development in Challenging Times: a Growth Area in a contracting Industry, el congrés comptarà amb l’assistència de més de 200 executius d’aquesta indústria procedents de països d’Europa, el Japó i Canadà.

Reconec que no coneixia res d’aquesta iniciativa. Una altra de les petites bones notícies que obren expectatives a la recuperació a través de l’economia del coneixement.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació