Premi a Josep M. Guilemany


Enric I. Canela

Podeu llegir al web de la UB que l’Associació Espanyola de Científics (AEC) ha distingit el professor Josep M. Guilemany, catedràtic del Departament de Ciències dels Materials i Enginyeria Metal·lúrgica, amb la Placa d’Honor de l’AEC 2011. Aquest guardó, que s’entregarà el 25 de novembre durant el sopar anual de l’AEC, s’atorga a persones i empreses que hagin destacat per la seva recerca en el camp de la ciència bàsica o aplicada i en innovació tecnològica.

Concretament, l’AEC subratlla la contribució de Guilemany a la recerca de materials així com «les seves valuoses aportacions als inicis de la microscòpia electrònica a Espanya aplicada a la metal·lúrgia». També remarca la recerca de l’investigador en els àmbits de la tecnologia de recobriments i la tecnologia de plasma.

Al web podeu complementar la notícia. Sempre és una alegria que a un bon amic i company li reconeguin la seva feina, tant com a científic bàsic com per la seva tasca de transferència de coneixement.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació