Enric I. Canela

Llegim que la Generalitat pensa que el ministeri acceptarà l’incompliment del dèficit del 2011. Mas-Colell (i qualsevol persona amb nocions mínimes per llegir grans xifres) deia que era impossible arribar a deixar el dèficit en l’1,3% del PIB. Deia que abaixar-lo fins un 2,66% del PIB era el màxim que es podia fer.

Elena Salgado, que no, que calia arribar a l’1,3%. Ara es tracta de vestir la “mona” per que ningú no quedi malament. La tesi de Mas-Colell serà la que s’aplicarà, reducció progressiva. Més encara quan d’aquí dos dies la ministra estarà en funcions i no liquidarà el pressupost.

Això em fa pensar en el que la Generalitat fa a les universitats. El mateix. El que vol la Generalitat no passarà, redueix el pressupost més del que és raonable i això voldrà dir dèficit. Fa molt que ho vinc dient. Què hi farem. Ens traspassen el dèficit però després tot se sumarà. La política té aquestes coses.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació