Enric I. Canela

La Universitat de València publica una nota en la que diu que La Universitat espanyola ha reduït les desigualtats socials, però encara està en un procés de transició. Una transició que camina en una bona direcció: cap a l’equitat d’algunes universitats europees. Aquesta és una de les principals conclusions extretes de les dues enquestes que s’han presentat aquest divendres en la II Jornada sobre la Dimensió Social de l’Educació Universitària a Espanya, que s’ha celebrat en La Nau, la seu històrica de la Universitat de València.

Les enquestes han estat elaborades per l’Observatori de la Vida i Participació dels Estudiants (http://www.campusvivendi.com/), que es coordina des de la Universitat de València, pel professor Antonio Ariño, i que aborden la problemàtica de la dimensió social de la Universitat espanyola en el context de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES) i que han estat finançades pel Ministeri d’Educació.

La nota ens dóna algunes dades i també ens diu: El document de la presentació es pot consultar clicant ací. Malauradament en el moment d’escriure això el document surt malament, poc llegible. Espero que se n’adonin i el reparin.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació