Enric I. Canela

Llegeixo que el Parc Científic Barcelona de la UB ha superat amb èxit el procés d’auditoria i verificació necessari per aconseguir el certificat ISO 14001:2004, que acredita que el Sistema de Gestió Ambiental (SGA) dels seus edificis i instal·lacions compleix els requisits d’aquesta norma internacional. És tracta de la primera vegada que un parc científic de l’Estat espanyol obté el certificat associat al compliment de nivells de qualitat establerts per un estàndard europeu específic del sector mediambiental.

Aquesta acreditació —atorgada pel grup SGS– s’ha aconseguit a través de la implantació i gestió d’un Sistema de Gestió Ambiental, que el PCB ha dut a terme voluntàriament per tal d’identificar i avaluar els impactes ambientals que es generen a cadascuna de les activitats que s’hi desenvolupen; definir uns objectius de millora, i aplicar un programa de gestió per assolir-los, a fi de portar a terme la seva missió de manera eficient i en harmonia amb els principis i criteris de sostenibilitat econòmica, social i mediambiental.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació