Enric I. Canela

Avui s’ha inaugurat el curs acadèmic a la UPF, al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona. El secretari d’Universitats, Antoni Castellà, ha agraït a les universitats el sacrifici molt potent que estan fent per reduir la despesa i les ha posat com a exemple per a la resta de la societat. Just en el moment en que ha començat el seu parlament, un grup de treballadors s’ha situat davant del secretari mostrant una pancarta en la que es podia llegir: Per una universitat pública i de qualitat. No més acomiadaments. Castellà no ha aturat el seu discurs i els manifestants han marxat al final de la sala.

Aquest any tindrem soroll a les inauguracions. Bé està que ho facin, però la veritat és que no ens han d’agrair res. Fem el millor que sabem però no hem decidit nosaltres els sacrificis, són imposats. Això no vol dir que no trobi que no té remei, no hi ha diners i cal fer sacrificis.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació