Enric I. Canela

Una notícia favorable per a la nostra Biotecnologia.

Llegia que el Govern preveu invertir fins a 650 milions d’euros anuals en compra pública innovadora, segons ha explicat aquest dimarts el subdirector general de Foment de la Innovació Empresarial de la DG de Transferència de Tecnologia i Desenvolupament Empresarial del Ministeri de Ciència i Innovació, Luis Cueto Álvarez, durant la jornada Compra Pública de Tecnologia Innovadora en Biotecnologia (veure llibre sobre el tema de la Fundació COTEC).

El passat juliol el Govern va anunciar una sèrie de mesures per agilitzar la posada en marxa dels instruments que regulen la compra pública innovadora. L’objectiu és que el 2013, el 3 per cent de les compres que realitzin les administracions públiques estigui destinat a la compra pública innovadora (CPI).

Els instruments de finançament es basen en els programes innodemanda i innocompra. A través del primer, es finançarà la R+D a empreses adjudicatàries i també a les que no ho siguin i portarà un procés d’avaluació d’unes sis setmanes. A través del segon, es recolzen les actuacions en CPI en comunitats autònomes amb fons tecnològics FEDER, dels quals encara queden per instrumentalitzar 300 milions d’euros a Galícia, Andalusia, Castella-la Manxa i Extremadura.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació