Enric I. Canela

Llegeixo que la UdL va presentar el passat mes de juliol el Pla Econòmic 2011-2014 amb l’objectiu d’assumir 4,8 milions d’euros de retallades amb un ambiciós pla d’estalvi i cobrir els dos milions restants amb dèficit. En el seu moment la UdL va argumentar que no havia creat dèficit des de 2003 i va apel·lar a l’autonomia universitària per poder fer-ho ara amb el compromís que quedés esmenat el 2014. Però a falta de tres mesos per acabar l’any, la UdL manifesta que encara no té resposta del Govern. De moment, la institució dirigida per Roberto Fernández està en procés d’elaboració del pressupost, que si se segueix la tònica d’altres anys hauria de passar pel Consell de Govern abans d’acabar l’any.

És difícil que les universitats no facin dèficit. Caldria fer-ho d’acord amb el Govern. Responsabilitat d’uns presentar el pla i de l’altre entendre el problema i pactar. Les coses són molt complicades i el Govern està fent tot el que pot, però el dèficit és inevitable.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació