Enric I. Canela

Llegeixo que la URV ha presentat aquest dimecres al migdia el nou curs de postgrau que començarà a impartir de cara el proper mes d’octubre. El seu coordinador, Josep Bargalló, ha assegurat que la URV és la primera universitat pública en oferir aquesta titulació en direcció i gestió de centres educatius després del decret del novembre del 2010 que atorga als centres més autonomia i competències. Bargalló ha destacat el ‘caràcter transversal’ de la formació que tindran els alumnes ja que tractaran, entre d’altres aspectes, la gestió econòmica dels centres, residus o la relació amb els mitjans de comunicació. El postgrau té un cost de 1.500 euros i oferta 45 places.

2 respostes a “Nou màster de direcció de centres educatius a la URV”

 1. a 18 juny 2015 a les 12:07 Marta

  Voldria saber si encara imparteixen el postgrau titulat: direcció i gestió de centres educatius.
  Gracies

 2. a 18 juny 2015 a les 5:42 Enric I. Canela

  Benvolguda,
  Jo sóc catedràtic de la UB i no pertanyo a la URV. Segueixo les notícies i les publico quan puc, però no sóc un servei d’informació. Malauradament no et puc servir.
  Salutacions cordials

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació