Enric I. Canela

Llegeixo que el 27 de setembre de 2011 es s’ha publicat l’Ordre CIN/2570/2011, per la qual s’estableixen les bases reguladores de la concessió dels Premis Nacionals d’Innovació i de Disseny. El dia 28 s’ha publicat la convocatòria.

La Innovació juga un paper clau en el desenvolupament econòmic i social d’un país. Com a marc d’actuació política del Govern, el Consell de Ministres va aprovar l’Estratègia Estatal d’Innovació e2i amb l’objectiu de millorar la posició espanyola en els índexs mundials d’innovació.

Per tal de contribuir a la realització dels objectius de la e2i, s’han creat els Premis Nacionals d’Innovació i Disseny en set modalitats:

  • Capital risc
  • Compra Pública Innovadora
  • Internacionalització
  • Recursos Innovadors
  • Trajectòria Innovadora i
  • les dues modalitats de Disseny, Professional i Empresa

El termini de presentació de sol·licituds començarà el 3 d’octubre i finalitzarà el 15 de novembre, a les 17 hores. Les candidatures al Premi Nacional d’Innovació a la Trajectòria Innovadora hauran de ser presentades per una persona diferent al candidat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació