Enric I. Canela

Llegeixo al TERMCAT que molt aviat començarà el procés d’edició del Diccionari de neurociència. M’alegra, aquest el faré servir.

El diccionari recollirà més de 2.500 denominacions catalanes que corresponen a prop de 1.970 termes, juntament amb la definició i equivalents en castellà i anglès. L’obra està organitzada d’acord amb una estructuració temàtica en què tenen cabuda, per exemple, la neurociència estructural, la neurobiologia cel·lular i del desenvolupament, la neurobiologia molecular, les neurociències clíniques i la neurociència computacional.

El diccionari, iniciativa del neuròleg Antoni Valero-Cabré, ha implicat la cooperació entre diverses persones i institucions. Ha estat elaborat per un equip d’especialistes mèdics, coordinats pel neuroanatomista Josep Reig, en col·laboració amb el TERMCAT. La Xarxa Vives d’Universitats ha supervisat l’execució del projecte, que ha tingut el suport de CatalunyaCaixa i del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Us mantindrem informats dels propers passos en la publicació i la presentació d’aquesta obra.

Una resposta a “Aviat un diccionari de neurociència”

  1. a 01 oct. 2011 a les 9:04 Noemí

    Bravo. I jo també!!!

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació