Llegeixo que segons el director general d’Universitats del Govern, la retallada en els pressupostos de les universitats continuarà l’any 2012.

Diu que la Generalitat treballa amb una retallada global del 5% i que el de les universitats potser més gran o més petit. De fet va dir que no es pot comprometre a què es mantingui l’actual, és dir congelar, com havia dit al juliol.

El problema és que no es podrà reduir gairebé res a les universitats sense reduir les retribucions, moltes de les quals depenen de la llei de pressupostos espanyola. Una reducció aplicada a aquestes retribucions hauria d’afectar a tota la funció pública de l’Estat. Tot és possible. Rajoy, com sempre, ha dit que cal veure com estan les coses. Rubalcaba ha dit que no però com que no té la més mínima possibilitat de sortir…

Els sindicats es mobilitzen (1), alguns proposen organitzar una moguda a la UPC en la inauguració oficial del curs universitari 2011-2012 el proper dia 7 d’octubre. Mobilització totalment inútil. Si la fessin a Madrid per reclamar al govern espanyol el que ens deu tindria més sentit.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació